Brancheorganisatie NOVE

Lodder Software is een van de businesspartners van NOVE, de Nederlandse Organisatie voor de Energiebranche. Deze brancheorganisatie maakt zich sterk voor de belangen van alle zelfstandige en onafhankelijke Nederlandse brandstofhandelaren, zowel de landhandel, de binnenvaart als de zeevaart. De leden zijn actief in handel, transport, opslag en verkoop van vloeibare en gasvormige brandstoffen en van smeermiddelen.

Overlegpartner
NOVE bestaat al meer dan honderd jaar. De organisatie is in 1907 opgericht door kolenhandelaren. NOVE is overlegpartner van de overheid op Europees, landelijk en lokaal niveau en vertegenwoordigt daarbij de brandstofhandelaren. In Nederland is vast overleg met vijf ministeries, ondermeer over milieu en veiligheid, accijnzen en de cao brandstoffenhandel.

NOVE Visie
NOVE licht haar leden voor over alle onderwerpen die voor hen van belang zijn: van wettelijke voorschriften tot cijfermatige informatie en politieke ontwikkelingen die de branche raken.

Sponsoring
Veel van onze klanten zijn lid van NOVE. We delen graag onze specialistische kennis met alle NOVE-leden en publiceren daarom geregeld artikelen in het kwartaalmagazine NOVE Visie.

www.nove.nl
iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen DHL
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maken wij gebruik van cookies. Verberg deze melding