09-10-2019

Locase brengt Yoonison-card online

Locase, het zusterbedrijf van Lodder Software dat online tankpassen uitgeeft, neemt de Yoonison-card over van Mybility (tot voor kort bekend als MultiCard). Locase gaat de bijbehorende ISO-range toevoegen aan haar online kaartplatform. Alle klanten van Mybility krijgen daardoor de mogelijkheid gebruik te maken van het online kaartplatform van Locase, met behoud van de bestaande passen. De komende 3 jaar zal Mybility de fysieke tankpassen voor Locase produceren. Erno Lusse, CEO van Lodder Software: “We blijven beide doen waar we goed in zijn. Mybility produceert de passen, wij bieden het online kaartplatform en nemen de codering van de tankkaarten over. Voor Mybility-klanten biedt de samenwerking voordelen doordat ze gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van ons online kaartplatform.”

De aantrekkingskracht van de Lodder tankkaart zit ‘m onder andere in het feit dat er voortdurend nieuwe toevoegingen gebouwd worden waarvan alle gebruikers meeprofiteren. Zo ontwikkelt Lodder nu de mogelijkheid om prepaid-tegoeden op de kaarten te laden en kunnen gebruikers  ‘doorstromen’ naar andere tankstationketens. Alle Lodderkaart-klanten krijgen een webportal in huisstijl, waarmee de eindklant zelf zijn kaarten kan beheren. Vanzelfsprekend is de kaart volledig geïntegreerd in de logistieke en administratieve software van Lodder, bovendien is aansturing door eigen software met een API ook mogelijk.

Groeiend aantal transacties op online kaartplatform Locase
Door de overname verdubbelt het klantenbestand van Locase en verstevigt Locase haar positie als kaartleverancier in de petrolbranche. Op dit moment verwerkt Locase zo’n 5.500 (internationale) kaarttransacties per dag en dat aantal blijft groeien. Lusse: “Met ons online kaartplatform bieden we klanten continuïteit en stabiliteit. Recent hebben we ons platform volledig vernieuwd en uitgebreid. Het is daarmee nog robuuster geworden en voorbereid op het groeiend aantal transacties in binnen- en buitenland. We zitten al vanaf het begin boven onze beschikbaarheidsnorm en blijven werken aan een nog hogere graad van beschikbaarheid.”

Op korte termijn verandert er voor bestaande klanten niet veel, de transitie vindt geleidelijk plaats. Locase neemt met alle klanten contact op om de nieuwe mogelijkheden van de Yoonison-card te bespreken. Onder meer vanwege het groeiend aantal aansluitingen en de internationale uitrol van de Lodder kaart heeft Lodder eerder deze maand een nieuwe accountmanager aangesteld: Henriette den Breejen. Zij is geen onbekende in de markt en deed eerder jarenlang ervaring op met de Yoonison-card bij MultiCard.

Terug naar nieuwsoverzicht

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

Deel dit artikel: