Slimme software voor tankstations en oliehandelaars

De standaard voor automatisering in de petroleumsector

Ontdek de mogelijkheden

Combineer data voor inzicht en overzicht

Altijd actueel en overal beschikbaar

Lees meer over ons aanbod

Met ons online kaartplatform bieden we u continuïteit en stabiliteit.

De online tankkaart van Lodder is gekoppeld aan alle grote, generieke partijen op de markt.

Lees meer over LodderCard

Wat doet Lodder Software?

Lodder Software automatiseert administratieve en logistieke processen voor tankstations, tankstationketens, de oliehandel en bunkering. Die specialisatie werpt zijn vruchten af: we zijn in 1978 opgericht en uitgegroeid tot de standaard in de sector. Vanuit onze positie als marktleider in Nederland en België groeien we de komende jaren verder in Europa.

Met onze software leveren we een belangrijke bijdrage aan de bedrijfsvoering van onze klanten, doordat we continu actuele en correcte stuurgegevens beschikbaar maken. De nauwe samenwerking met onze klanten houdt ons scherp en motiveert ons om onze producten te blijven vernieuwen.

Erno Lusse | CEO Lodder Software

Onze oplossingen en dienstverlening

Stroomlijn uw boekhouding

De administratieve en logistieke software van Lodder Software is toegespitst op de petroleumsector. We weten wat er speelt, we weten wat er nodig is. Alle denkbare processen zijn op elkaar afgestemd, geautomatiseerd en geïntegreerd.

Versterk uw bedrijfsstrategie

Data uit het ene pakket moeiteloos combineren met gegevens uit het andere. Dat is het voordeel van geïntegreerde software. Resultaten vergelijken, trends zichtbaar maken, complexe rapporteringen samenstellen. Real time. Baseer uw bedrijfsstrategie op betrouwbare, actuele cijfers.

Optimaliseer uw processen

Logistieke processen automatiseren levert tijdwinst en meer slagkracht op. Dit is niet alleen goed voor uw bedrijfsvoering, maar vooral voor uw klanten. U levert snel en accuraat en verhoogt het niveau van uw dienstverlening.

Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

Lodder Software is de grootste softwareleverancier voor de brandstofhandel in Nederland en België. In ruim 40 jaar zijn we uitgegroeid tot de standaard in de sector en we groeien verder in Europa. We kennen de sector door en door: de dynamiek, de regelgeving en alle geschreven én ongeschreven wetten. Lodder kijkt altijd vooruit en vertaalt ontwikkelingen op de markt en in de wereld om ons heen naar concrete toepassingen. We investeren in het uitbouwen en vernieuwen van onze producten en dat blijven we doen. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Lees verder
  • Altijd overzicht in een persoonlijk dashboard
  • Continue productontwikkeling
  • Geïntegreerde modules. Open structuur
  • Maximaal gestandaardiseerd. Minimaal maatwerk
  • Maandelijkse (live) update voor alle gebruikers