De standaard voor automatisering in de petrolbranche

Slimme software voor tankstations en oliehandelaren
We investeren in innovatie, gebruiksgemak en kwaliteit. Voortdurend. Dat is volgens ons de reden dat we al jarenlang marktleider zijn in administratieve en logistieke software voor de petrolbranche. Meer dan de helft van alle tankstations en oliehandelaren in Nederland maakt er gebruik van. We zijn ook actief in België, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

Standaard in automatisering
Uw totale bedrijfsvoering ondergebracht in slim samenwerkende software. Pakketten en apps die op de achtergrond alle bedrijfsprocessen automatisch laten draaien. Lodder heeft het hele platform zó ingericht dat u op alle niveaus kunt instappen. Verwacht u groei? Alles is schaalbaar. Uitbreiden naar het buitenland? U bent voorbereid.

Voortdurend in ontwikkeling
De markt is voortdurend in ontwikkeling, en Lodder daarmee ook. We ontwikkelen en verbreden onze software elke dag. Kan het handiger, sneller, efficiënter? We luisteren naar u en verwezenlijken uw ideeën in de updates van onze pakketten. Elke maand brengen we releases uit, gratis voor alle klanten. Dankzij het NO FUSS-abonnement is Lodder software altijd up-to-date en veilig.

Overstapservice
Stapt u over op Lodder om uw bedrijf aan te sluiten op de meest geavanceerde techniek? Bij ons geen maandenlange conversies. Met onze Lodder Overstapservice begeleiden we u stap voor stap door het conversieproces. Binnen de kortste keren bent u over op Lodder. Continuïteit gegarandeerd.

Combineer data voor inzicht en overzicht
De pakketten van Lodder Software vormen bij elkaar een uitgelezen en praktisch managementtool. De software is op alle mogelijke manieren te combineren. Met Dashboard heeft u actueel overzicht en inzicht in alle bedrijfsprocessen, zodat u beslissingen neemt op basis van betrouwbare gegevens.

Houd zicht op trends en ontwikkelingen, bespaar tijd en geld en stuur op resultaten met de software van Lodder

Lodder ERP

Uw administratie op orde en altijd up to date. Houd zicht op trends en ontwikkelingen en stuur op resultaten met de ERP-software van Lodder.

Bekijk onze software suites

Lodder CRM

We weten wat komt kijken bij de administratie van typische oliehandelproducten en hebben daar handige tools en software voor bedacht.

Bekijk onze software suites

Lodder AWP

Omdat u veel zaken online wilt beheren en regelen ontwikkelde Lodder AWP, wat staat voor App & Webplatform.

Bekijk onze software suites

LodderCard

De LodderCard wordt op een groot aantal locaties in Europa geaccepteerd en regelmatig worden nieuwe locaties aangesloten.

Bekijk onze software suites

Lodder EV

Ook uw LodderCard als EV-pas uitgeven, meer weten over de voordelen van laadtransacties verwerken met Lodder Software of laadpalen beheren met LodderEV?

Bekijk onze software suites