Lodder is al meer dan 40 jaar uw deskundige, betrokken en innovatieve partner op software gebied

Lodder: deskundig, betrokken en innovatief
Lodder Software automatiseert administratieve en logistieke processen voor tankstations, tankstationketens, de oliehandel en bunkering. Die specialisatie werpt zijn vruchten af: we zijn in 1978 opgericht en uitgegroeid tot de standaard in de branche. Vanuit onze locatie in Gorinchem bedienen we met ruim 30 hoogopgeleide mensen meer dan de helft van de tankstations en het gros van de oliehandelaren in Nederland. Lodder is ook actief in België, Duitsland en Scandinavië.

Deskundig
Lodder heeft meer dan 40 jaar ervaring in automatisering voor oliehandel en tankstation. We kennen de branche door en door: de dynamiek, de regelgeving en alle geschreven én ongeschreven wetten. We werken nauw samen met onze klanten. Hun input houdt ons scherp en motiveert ons onze producten te blijven vernieuwen. Die samenwerking maakt bovendien dat we niet alleen oog voor detail hebben, maar ook zicht houden op de grote lijn.

Betrokken
We begrijpen wat er komt kijken bij het voeren van een onderneming en kennen uit eigen ervaring de cruciale rol van actuele, correcte stuurgegevens. Van inzicht in die aspecten die er toe doen. Een doordacht, geautomatiseerd proces schept ruimte, ondersteunt en geeft managers de tools in handen die nodig zijn om het verschil te maken bij hun klanten.

Innovatief
Technologie, regelgeving en de wensen en eisen van onze klanten en hun klanten – alles is veranderlijk. Via smartphones informatie raadplegen, bijvoorbeeld, nieuwe Europese richtlijnen of de recente wens loyaltyprogramma’s te personaliseren. Lodder kijkt altijd vooruit en vertaalt ontwikkelingen in de markt en de wereld om ons heen naar concrete toepassingen. We investeren in het uitbouwen en vernieuwen van onze producten en dat blijven we doen.