Lodder ERP

Uw administratie op orde en altijd up to date. Houd zicht op trends en ontwikkelingen en stuur op resultaten met de ERP-software van Lodder.
De software van Lodder koppelt eenvoudig al uw administratieve processen aan elkaar. Daardoor is uw administratie altijd up-to-date, correct en heeft u bovendien inzicht en overzicht waar en wanneer u maar wilt. Zo bespaart u tijd (en dus geld) met de administratieve software van Lodder.

Lodder CRM

We weten wat komt kijken bij de administratie van typische oliehandelproducten en hebben daar handige tools en software voor bedacht.
De logistieke en administratieve processen van de oliehandel zijn anders dan in welke andere branche dan ook. Lodder beheerst die processen tot in de finesses. Productprijzen aanpassen, voorraadbeheer, bestellingen en acties beheren: alles is gemakkelijk en snel door te voeren met Lodder software.

Lodder AWP

Omdat u veel zaken online wilt beheren en regelen ontwikkelde Lodder AWP, wat staat voor App & Webplatform. Binnen deze omgeving heeft u alles in de hand.
Met de apps, websites & portals van Lodder werkt u waar en wanneer u maar wilt, met de gegevens die u op dat moment nodig heeft. De toepassingen zijn platformonafhankelijk en werken dus op zowel Apple-, Windows- als Androidtoestellen.

LodderCard

De LodderCard wordt op een groot aantal locaties in Europa geaccepteerd en regelmatig worden nieuwe locaties aangesloten.
Met ons online kaartplatform bieden we u continuïteit en stabiliteit. De online tankkaart van Lodder is gekoppeld aan alle grote, generieke partijen in de markt. Bent u al Lodderklant? Dan ervaart u direct het grote voordeel van alle aspecten in één hand: de kaart, onze software, de hosting en de webportals.

Lees meer op LodderCard.com

Lodder EV

Met de oprichting van LodderEV spelen we in op de groeiende markt van e-mobility.
Net voor de zomer werd de 300.000e elektrische auto op kenteken gezet en ook andere vormen van elektrisch vervoer nemen toe. Dat zien we ook terug in de groeiende diversiteit in het wagenpark van onze klanten. Dat zorgt voor nieuwe vragen die we met onze software willen oplossen. Zodat u de diensten die u aan uw klanten kunt aanbieden fors kunt uitbreiden.

Lees verder