20-09-2021

Met LodderEV helemaal klaar voor de energietransitie

Al jaren zetten wij ons vanuit Lodder Software in om nieuwe aanbieders van nieuwe energiebronnen zoals CNG, LNG en waterstof te ondersteunen en promoten. Deze aanbieders liggen qua businessmodel dicht tegen de fuelmarkt aan. De nodige aanpassingen zijn opgenomen in onze LodderERP en weboplossingen.

Met de oprichting van LodderEV spelen we in op de groeiende markt van e-mobility. Net voor de zomer werd de 300.000e elektrische auto op kenteken gezet en ook andere vormen van elektrisch vervoer nemen toe. Dat zien we ook terug in de groeiende diversiteit in het wagenpark van onze klanten. Dat zorgt voor nieuwe vragen die we met onze software willen oplossen. Zodat u de diensten die u aan uw klanten kunt aanbieden fors kunt uitbreiden.

Inmiddels verwerken de eerste klanten laadtransacties en laadpassen met onze software. Of het nu gaat om eenvoudig factureren, transactie-overzichten, kilometerregistratie of overzicht in de totale administratie: wij zullen ervoor zorgen dat de functionaliteit die u op dit vlak uit de fuelmarkt kent ook voor EV beschikbaar komt.

Vanuit LodderEV gaan we de samenwerking aan met Last Mile Solutions (LMS). Zij werken al sinds 2007, jaren voordat de eerste elektrische auto’s op de weg reden, aan e-mobility en slim energiebeheer. Sinds die tijd zijn ze uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke aanbieder van e-mobility platforms in Europa.

Door de samenwerking met Lodder ontstaat een netwerk van 280.000 laadpalen in Europa waarop de LodderCard als EV-pas geaccepteerd kan worden. Ook voor het zelf beheren van laadpalen leveren wij met LMS de juiste backoffice modules. Voordeel voor gebruikers van de LodderCard, Lodder Software en LodderEV, is dat onze systemen gekoppeld zijn. Dat betekent direct inzicht en alles overzichtelijk bij elkaar.

Ook uw LodderCard als EV-pas uitgeven, meer weten over de voordelen van laadtransacties verwerken met Lodder Software of laadpalen beheren met LodderEV? Neem contact met ons op.

Terug naar nieuwsoverzicht

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit artikel: