De standaard voor automatisering in de petroleumsector

Slimme software voor tankstations en oliehandelaars
We investeren in innovatie, gebruiksgemak en kwaliteit. Voortdurend. Dat is volgens ons de reden dat we al jarenlang marktleider zijn in administratieve en logistieke software voor de petroleumsector. Meer dan de helft van alle tankstations en oliehandelaars in Nederland maakt er gebruik van. We zijn ook actief in België, Duitsland en Scandinavië.

Standaard in automatisering
Uw totale bedrijfsvoering ondergebracht in slim samenwerkende software. Pakketten en apps die op de achtergrond alle bedrijfsprocessen automatisch laten draaien. Lodder heeft het hele platform zo ingericht dat u op alle niveaus kunt instappen. Verwacht u groei? Alles kan uitgebreid worden. Uitbreiden naar het buitenland? U bent voorbereid.

Voortdurend in ontwikkeling
De markt is voortdurend in ontwikkeling, en Lodder dus ook. We ontwikkelen en verbreden onze software elke dag. Kan het handiger, sneller, efficiënter? We luisteren naar u en verwezenlijken uw ideeën in de updates van onze pakketten. Elke maand brengen we nieuwe lanceringen uit, gratis voor alle klanten. Dankzij het NO FUSS-abonnement is Lodder software altijd up-to-date en veilig.

Overstapservice
Stapt u over op Lodder om uw bedrijf aan te sluiten op de meest geavanceerde techniek? Bij ons geen maandenlange conversies. Met onze Lodder Overstapservice begeleiden we u stap voor stap door het conversieproces. Binnen de kortste keren bent u overgeschakeld op Lodder. Continuïteit gegarandeerd.

Combineer data voor inzicht en overzicht
De pakketten van Lodder Software vormen samen een uitgelezen en praktische managementtool. De software is op alle mogelijke manieren te combineren. Met Dashboard heeft u een actueel overzicht op en inzicht in alle bedrijfsprocessen, zodat u beslissingen neemt op basis van betrouwbare gegevens.

Houd zicht op trends en ontwikkelingen, bespaar tijd en geld en werk resultaatsgericht met de software van Lodder.

Lodder ERP

Uw administratie op orde en altijd up to date. Houd zicht op trends en ontwikkelingen en werk resultaatsgericht met de ERP-software van Lodder. Zo bespaart u tijd (en dus geld).

Bekijk onze software suites

Lodder CRM

We weten wat er komt kijken bij de administratie van typische producten uit de oliehandel en hebben daar handige tools en software voor bedacht. Dit werkt gemakkelijk en snel.

Bekijk onze software suites

Lodder AWP

Omdat u veel zaken online wilt beheren en regelen ontwikkelde Lodder AWP, wat staat voor App en Webplatform. Binnen deze omgeving heeft u alles overzichtelijk in de hand.

Bekijk onze software suites

LodderCard

De LodderCard wordt op meer dan 1000 locaties in Europa geaccepteerd en regelmatig worden nieuwe locaties toegevoegd. Met ons kaartplatform bieden we u continuïteit en stabiliteit.

Bekijk onze software suites