Lodder ERP

Uw administratie op orde en altijd up to date. Houd zicht op trends en ontwikkelingen en werk resultaatsgericht met de ERP-software van Lodder.
De software van Lodder koppelt eenvoudig al uw administratieve processen aan mekaar. Daardoor is uw administratie altijd up-to-date, correct en heeft u bovendien inzicht en een overzicht, waar en wanneer u maar wilt. Zo bespaart u tijd (en dus geld) met de administratieve software van Lodder.

Lodder CRM

We weten wat er komt kijken bij de administratie van typische producten uit de oliehandel en hebben daar handige tools en software voor bedacht.
De logistieke en administratieve processen van de oliehandel zijn anders dan die in eender welke andere sector. Lodder beheerst die processen tot in de puntjes. Productprijzen aanpassen, voorraadbeheer, bestellingen en acties beheren: alles is gemakkelijk en snel door te voeren met Lodder software.

Lodder AWP

Omdat u veel zaken online wilt beheren en regelen ontwikkelde Lodder AWP, wat staat voor App en Webplatform. Binnen deze omgeving heeft u alles in de hand.
Met de apps, websites en portals van Lodder werkt u waar en wanneer u maar wilt, met de gegevens die u op dat moment nodig heeft. De toepassingen zijn platformonafhankelijk en werken dus op zowel Apple-, Windows- als Androidtoestellen.

LodderCard

De LodderCard wordt op meer dan 1000 locaties in Europa geaccepteerd en regelmatig worden nieuwe locaties toegevoegd.
Met ons online kaartplatform bieden we u continuïteit en stabiliteit. De online tankkaart van Lodder is gekoppeld aan alle grote, generieke partijen op de markt. Bent u al Lodderklant? Dan ervaart u meteen het grote voordeel van alle aspecten in één hand: de kaart, onze software, de hosting en de webportals.

Lees meer op LodderCard.com