10-10-2019

LodderCard.com live

Via een nieuwe, interactieve webpagina kunnen pasgebruikers van de LodderCard, een online tankpas, in één oogopslag zien waar ze in de nabije omgeving terecht kunnen. Die pagina, www.LodderCard.com, met daarop alle tankstations waar de LodderCard geaccepteerd wordt, kwam vorige week online. De LodderCard is een product van Locase, ons zusterbedrijf.

Locase startte in 2017 met de uitgifte van de tankpassen en heeft in korte tijd een positie verworven als een van de belangrijkste tankpasleveranciers in de petrolbranche. lnmiddels zijn er meer dan 1.000 tankstations in Nederland, België en Duitsland waar de LodderCard geaccepteerd wordt. Dat aantal groeit dagelijks, vertelt Erno Lusse, CEO van Locase en Lodder Software. “De verwachting is zelfs dat we in het eerste kwartaal op zo’n 2.000 tankstations actief zullen zijn: meer dan 1.400 in Nederland, 300 in Duitsland, 300 in België en een aantal in Luxemburg.”

Doorstroomlocaties
De nieuwe website laat de locaties zien waar de LodderCard nu al wordt geaccepteerd en locaties die binnenkort worden aangesloten. Op dit moment ontwikkelt Lodder de mogelijkheid prepaid-tegoeden op de tankpassen te laden. En een webportal waarmee kaartuitgevers het ‘doorstromen’ naar andere tankstationketens zelf kunnen activeren en instellen. Ook deze ‘doorstroomlocaties’ zijn zichtbaar op www.LodderCard.com.

Tijdens de onlangs gehouden Tankstation Vakbeurs in Houten konden professionals uit de petrolbranche kennismaken met de navigatietoepassing. “Het was voor veel van hen heel verrassend te zien hoe ver we al gekomen zijn.” zegt Lusse. “En door de vele stations is er altijd wel een tanklocatie in de buurt waar zij ook zouden kunnen doorstromen.”

Blijven ontwikkelen en innoveren
De LodderCard werkt niet alleen geïntegreerd met de logistieke en administratieve software van Lodder, maar ook met die van andere backoffice-leveranciers zoals Extendas. Volgens Lusse maakt dat de tankpas aantrekkelijk voor veel partijen. “Bovendien blijven we ontwikkelen en innoveren. En van die nieuwe toevoegingen profiteren alle gebruikers.”

Terug naar nieuwsoverzicht

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

Deel dit artikel: